LudiPopust logo

22.05/26.05.2024. Grčka - Solun, Halkidiki, Metori - 3 Noćenja sa doručkom + Prevoz + Obilasci

FIRST MINUTE za uplate do 10.04.2024. Polasci iz Sarajeva, Visokog, Zenice, Doboja, Gračanice, Lukavca, Tuzle, Srebrenika, Brčkog ili Bijeljine

Super cijena!

390.00 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 2
Preostalo još: 18
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda uključuje (za jednu osobu):
  1. Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  2. Smještaj na poluotoku Halkidiki (2 nocenja sa doručkom) u hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
  3. Smještaj u Kalambaki na bazi jednog noćenja sa doručkom
  4. Obilazak Soluna
  5. Usluge pratitelja tijekom cijelog putovanja
  6. Troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • PONUDA NE OBUHVATA:
  1. Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 10.000 €) – 6 € (osobe od 19 64,99 god.), 6 € (djeca od 0 meseci – 17,99 god.), 12 € (za osobe starije od 65 )
  2. individualne troškove putnika
  3. Ulaznice i fakultativne izlete
  • Tačno vrijeme polazaka će biti određeni kad agencija bude imala konačan spisak putnika

  • Mogućnost plaćanja na rate do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE

  • Mogućnost plaćanja na kredit - uslove pogledajte OVDJE

  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

  • Kupone je moguće stornirati najkasnije 7 dana prije planiranog polaska

  • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Ludi popust na broj 065/474-086 (viber poruka) i dostaviti sljedeće podatke:
  1. Ime i prezime
  2. Broj pasoša
  3. Broj telefona
  4. Broj kupona
  • Raspored sjedenja vrši agencija naspram prijava, uzimajući u obzir prioritetne osobe (trudnice, porodice sa malom djecom...)

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Broj kupona je ograničen

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

  • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA agencije Elle Travel

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

TERMIN:
22.05/26.05.2024.

​PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  (22.05.2024, srijeda) Sarajevo, Visoko, Zenica, Doboj, Gračanica, Lukavac, Tuzla, Srebrenik, Brčko, Bijeljina
Okupljanje grupe i polazak s dogovorenog mjesta u poslijepodnevnim/večernjim satima (ovisno o mjestu polaska). Ugodna noćna vožnja kroz BiH, Srbiju, Makedoniju do Grčke uz povremene odmore tokom puta.

2. dan  (23.05.2024, četvrtak) Solun, Halkidiki
Dolazak u jutarnjim satima u Solun. Solun je drugi po veličini grad u Grčkoj i oduvijek je bio raskršće civilizacija, mjesto gdje se susreću Istok i Zapad, mješavina velikih kultura i religija. 

Solun je grad raskošne ljepote, gostoljubivih ljudi. Najveći je univerzitetski centar Grčke i sjedište Aristotelovog univerziteta. Radi povijesne jezgre grada, grad je 1988. godine proglašen svjetskom baštinom UNESCO-a, a jedan od najvažnijih elemenata ove povijesne baštine je sigurno i Bijela kula koja datira iz 1530. godine i dao ju je izgraditi Sulejman Veličanstveni. 

Aristotelov trg - centralni trg u Solunu, (odlično mjesto za početak šetnje pored mora, shoppinga ili odmor u nekom od uvijek punih kafića), Aleksandrov trg, Galerijev luk, crkva Sv. Sofije-Rotunda, crkva Sv. Dimitrija. Slobodno vrijeme za uživanje u kavi, kolačima ili odličnoj hrani. Okupljanje grupe i nastavak putovanja prema poluotoku Halkidikiju. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan  (24.05.2024, petak) Halkidiki-Arnea- Halkidiki
Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Mogućnost fakultativnog izleta do gradića Arnea - najljepšeg tradicionalnog gradića u Sjevernoj Grčkoj. Gradić je proglašen naselbinom od posebnog povijesnog značaja od strane Grčke. Za ovo selo kruže priče da stanovnici dugovječnost duguju izvorskoj vodi koja izvire iz stogodišnjeg platana na glavnom trgu. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.  dan  (25.05.24, subota) Halkidiki-Kalambaka
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Kalambaki. Obilazak Meteorskih manastira - pravo svjetsko čudo. Meteora je skupina grčkih pravoslavnih manastira izgrađenih na visokim kamenim liticama koje poput stupova strše u nebo, pored grada Kalambakija u zapadnoj Tesaliji. Manastiri su izgrađeni na prirodnim stijenama vapnenca visokim i do 500 metara, na sjeverozapadnom rubu Tesalske ravnice, u blizini rijeke Penej na istočnim padinama planinskog masiva Pind u centralnoj Grčkoj. 

Meteora je bila skupina od čak 24 manastira, danas je preostalo samo šest (pet muških i jedan ženski). To su manastiri; Veliki Meteoron (Megalou Meteorouili Metamorphosis), Varlam (Agios Varlaam), Sveti Stjepan (Agios Stephanos), Sveto Trojstvo (Agia Triada), Sveti Nikola Anapausas (Agios Nikolaos Anapavsas) i Rousanou (Agios Rousanou, Arsanou). 1988. godine kompleks manastira Meteora uvršten je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Prijava u hotel u Kalambaki. Slobodno vrijeme. Mogućnost organiziranja grčke večere u
taverni. Noćenje.

5. dan. (26.05.2024, nedjelja) Kalambaka-BIH.
Doručak. Odjava iz hotela, okupljanje grupe i polazak za BiH. Vožnja kroz Makedoniju i Srbiju uz povremene pauze. Dolazak u BiH u noćnim satima.

​​​Kupone je moguće stornirati najkasnije 7 dana prije planiranog polaska
​​Tačno vrijeme polazaka će biti određeni kad agencija bude imala konačan spisak putnika

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264571
UKUPNA UŠTEDA:
11333120.39 KM